Beddit 3, de Slaaptracker.

 

Moe? Vermoeid wakker worden kan veel oorzaken hebben. Beddit 3 is de meest uitgebreide en accurate slaaptracker op dit ogenblik op de markt. Hij volgt je slaap zodat je altijd weet wat er 's nachts gebeurd en waarom je nog steeds vermoeid bent.

 

Beddit 3 Slaaptracker pakket

Webshop

 

De Beddit 3 gaat verder dan alleen je slaap te meten. Dit is het eerste product die laat zien hoe gewoontes, activiteiten en gevoelens zijn die aspecten van je slaap kwaliteit beïnvloeden. Hij voorziet je van persoonlijk slaap inzicht om je te helpen met het ontwikkelen van gewoontes om een betere nachtrust te ontwikkelen.

 

 

UITGEBREID SLAAPRAPPORT, ZONDER SENSOREN DIE JE AAN JE LICHAAM HOEFT TE BEVESTIGEN:

 

Doordat de Beddit gebruik maakt van de nauwkeurige gegevens en functies kan hij over een periode van 2-weken een persoonlijk slaaprapport voor je opstellen.

 

Zo ziet Beddit app eruit

 

Dit is het eerste uitgebreide persoonlijke rapport die je voorziet van een opsomming van je slaap, herstel en ademhaling. Deze gegevens kunnen personal trainers, therapeuten, gezondheidsspecialisten e.d. direct gebruiken voor deskundig advies en/of training. En hiervoor hoef je geen sensoren te dragen of onderdelen opladen! Dat is makkelijk.

Webshop

 

De nieuwe flexibele en zachte sensor zal je niet opmerken in bed tijdens het liggen. Hij werkt op elk bed en volgt het slaapgedrag van degene die op de sensor ligt te slapen. Zelfs als je met 2 personen in hetzelfde bed ligt.

 

Beddit slaapsensor

 

De Beddit 3 merkt op wanneer je gaat liggen, en begint dan automatisch met het volgen van je slaapgedrag. Het optionele smart alarm zorgt er voor dat je weer rustig wakker wordt.

 

WAT TOONT BEDDIT NA EEN NACHT SLAPEN?

 

  • Slaapgedrag: Slaapkwaliteit en kwantiteit.
  • Hartslag: Met indicatie van gezondheid, fitheid en stress
  • Ademhaling: Het aantal ademhalingen per minuut
  • Snurkgedrag: Met indicatie van slechte slaapkwaliteit
  • Omgeving: Het meet temperatuur en luchtvochtigheid, en geeft tips om dit te optimaliseren

 

Onzichtbaar, onmerkbaar en volledig automatisch:

De Beddit 3 slaaptracker zal niet zichtbaar zijn in je slaapkamer. Je zal hem niet voelen als je in bed ligt te slapen. Hij start en stopt automatisch zodra je in en uit bed stapt.

 

Leer waarom je wel of juist niet slecht slaapt:

Houd notities bij waardoor je kan volgen wat er overdags en 's nachts gebeurt. Van de notities maakt de Beddit een analyse en worden ze in verband gebracht met je slaapkwaliteit. Hierdoor volgen er trends, zodat je een persoonlijk slaaprapport krijgt wat aangeeft wat wel en geen goede invloed heeft op je nachtrust, om zodoende goede slaapgewoontes te ontwikkelen.

 

Ontvang de hulp die jij nodig hebt om je slaapproblemen te verbeteren:

Sommige problemen vereisen expertise. Slaapproblemen zijn hier geen uitzonderingen op. De Beddit 3 stelt rapporten voor je op waarmee je terecht kan bij bijvoorbeeld personal trainers, gezondheidsspecialisten en therapeuten.

 

Bestel hem via onze eigen webshop:

Natuurlijk Beter Slapen

 

Benieuwd naar de verschillen t.o.v. de Beddit 2?

Bekijk hier dan de korte uitleg en vergelijking van Beddit zelf:

 Heb je de slaap-
test al gedaan?

Het kost je slechts vijf
minuutjes van je tijd.


Test jezelf!

Beter slapen?
Doe de training!

Iedereen kan leren om
beter te slapen, jij ook!


Slaaptraining

Een Slaaptraining is de beste oplossing voor slaapproblemen. Dat kan gewoon thuis, online, met uw persoonlijke slaapcoach. Lees alles over onze wetenschappelijke en unieke ..... 

 

Slaaptraining

 


Ontvang slaapnieuws en altijd een praktische slaaptip in je eigen Slaapbrief!