Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid

Merlanduo Nederland Fleece deken Merino wol

Productomschrijving
Fleece deken Merino wol van MerlanDuo Zich lekker in een fleece deken stoppen voor de televisie of zich warm stoken in bed zijn wat de koude dagen toch wel erg gezellig maken. Er is niets wat een gezelliger en knusser gevoel geeft dan een fijn geweven fleece deken. De isolerende Merino wol zorgt er bovendien voor dat je tijdens de lange herfst- en...

Fleece deken Merino wol van MerlanDuo

Zich lekker in een fleece deken stoppen voor de televisie of zich warm stoken in bed zijn wat de koude dagen toch wel erg gezellig maken. Er is niets wat een gezelliger en knusser gevoel geeft dan een fijn geweven fleece deken. De isolerende Merino wol zorgt er bovendien voor dat je tijdens de lange herfst- en winteravonden behaaglijk warm wordt gehouden. Dus lekker warm in de winter.

Fleece deken Merino wol eigenschappen:

  • 100% merinowol
  • Afmeting: 100 x 150
  • Verkrijgbaar in beige en ecru
  • 300g merinowol
  • Snelle verzending

Voordelen van een Fleece deken van Merino wol

Het merinoschaap is het ultieme wolschaap. Dankzij de vele huidplooien produceert het merinoschaap veel meer wol per jaar dan andere schapenrassen. Het merinoschaap blinkt niet alleen uit in een hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol.

Per vierkante centimeter groeien bij een Merino schaap tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne structuur en is daarom zeer geschikt voor tal van toepassingen. Zo wordt het gebruikt voor kleding, omdat de stof niet kriebelt.

In dekbedden en onderdekens wordt merinowol gebruikt om zijn uitzonderlijke vocht-afstotende en ventilerende eigenschappen. De combinatie van de vorm van de wolvezel en de aanwezigheid van een waslaagje en lanolines, zorgen ervoor dat alle vocht systematisch uit het bed verwijderd wordt. Deze wol vormt de basis van het Merino wollen fleece deken.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Tags

Eerder bekeken

Merlanduo Nederland Fleece deken Merino wol
Merlanduo NederlandFleece deken Merino wol

De isolerende Merino wol zorgt er ...

De isolerende Merino wo...

Op voorraad
€79,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking