Wetenschappelijk bewezen

 

Het National Institute of Health (NIH) in de VS heeft in een Consensus and State of Science Conference geconcludeerd dat een slaapcursus op basis van de Cognitieve GedragstTherapie voor Insomnie (CGT-I) de meest effectieve en blijvende oplossing is voor chronische insomnie (slapeloosheid). Deze conclusies zijn gebaseerd op een wetenschappelijke ('evidence-based') analyse.

 

Stilte Slaaponderzoek

De Slaapcoach training is samen met Somnio ontwikkeld en is wereldwijd de eerste en meest ervaren online behandelaar van slapeloosheid. De effecten van een Somnio therapie zijn vergelijkbaar met een face-to-face gedragstherapie.

 

 

 

 Slaaptraining 'Leer Beter Slapen'


Ook bij de Slaapcoach training Leer Beter Slapen wordt het CGT-I-behandelprotocol compleet toegepast en strikt aangehouden. Hoewel de training voor een deel gestandaardiseerd is, worden de opdrachten en adviezen steeds aangepast aan de specifieke behoeften van de deelnemer.

 

Alle informatie die tussen deelnemer en Slaapcoach wordt uitgewisseld is altijd raadpleegbaar op de beveiligde persoonlijke web-pagina.


Lees verder: Powered by Somnio SlaaptherapieHeb je de slaap-
test al gedaan?

Het kost je slechts vijf
minuutjes van je tijd.


Test jezelf!

Beter slapen?
Doe de training!

Iedereen kan leren om
beter te slapen, jij ook!


Slaaptraining

Powered by Somnio Slaaptherapie

Slaapcoach is wetenschappelijk onderbouwd en is gebaseerd op de jarenlange ervaring met de behandeling van de online slaaptherapie Somnio.

Lees meer…

Ontvang slaapnieuws en altijd een praktische slaaptip in je eigen Slaapbrief!