Slaaptraining


Slaapcoach is opgericht met het doel om iedereen te helpen om lekker te slapen. Onze inzet is om voor iedereen die meer wil weten over gezonde slaap of met een slaapprobleem een passende oplossing te bieden, met als uiteindelijk doel een betere gezondheid en meer levensvreugde.

 

De door Somnio ontwikkelde uiterst effectieve behandelmethode is gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie. Simpel gezegd komt dit erop neer dat je, door te begrijpen hoe slapen werkt, zelf in staat wordt gesteld om je slaapgedrag te verbeteren.

Slaapcursus

 

De training Leer Beter Slapen van Slaapcoach is een programma van 5 weken, waarbij je een op jouw persoon afgestemde training doorloopt die verschillende aspecten van goed en gezond slapen belicht.

Nu tijdens de 'Ik zet nu echt de stap' actie de complete unieke 5 weekse online slaaptraining eenmalige voor € 39,95. De training vraagt een serieuze inspanning van de deelnemer; je krijgt wekelijkse opdrachten, en moet daarover ook feedback geven.

 

Voor veel mensen is Leer Beter Slapen van Slaapcoach een goede methode om hun slaapproblemen aan te pakken. 

 

Wordt wakker en doe iets aan je slaapprobleem met Slaapcoach.

 

'NB: Het is goed om te weten dat er veel verschillende soorten slaapproblemen zijn. Bepaalde problemen hebben een puur lichamelijke oorzaak, en vergen wellicht een medische aanpak. De Slaaptest adviseert in zo'n geval om die oorzaak te laten behandelen. Wat de oorzaak ook is, aan vrijwel alle slaapproblemen is iets te doen.'


Er bestaat nu echt een slaapcursus voor Morpheus, WELterusten.

 Heb je de slaap-
test al gedaan?

Het kost je slechts vijf
minuutjes van je tijd.


Test jezelf!

Beter slapen?
Doe de training!

Iedereen kan leren om
beter te slapen, jij ook!


Slaaptraining

Wetenschappelijk Beste Behandelmethode Voor Slapeloosheid

Levenslang bruikbare adviezen.

Lees meer…

Ontvang slaapnieuws en altijd een praktische slaaptip in je eigen Slaapbrief!