Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
Onze klantenservice is op werkdagen altijd bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Bij voorkeur contact opnemen per mail.Onze klantenservice is op werkdagen altijd bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met je vragen of geven advies bij de product keuze. Bij voorkeur contact opnemen per mail. Lees meer

Retouren & Ruilen

Retouren & Ruilen 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt (gebitsafdruk). Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Een artikel kan alleen worden geretourneerd in overleg met Slaapcoach. Voldoe je aan de retour- en ruilvoorwaarden, dan betalen wij je het volledige aankoopbedrag terug. Nadat Natuurlijk Beter Slapen het artikel heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening die je gebruikt hebt bij betaling van je bestelling.

Ruilen

Wanneer je het bestelde artikel wilt ruilen voor een ander product, dan is dat mogelijk mits deze voldoet aan de retour- en ruilvoorwaarden.

Zichttermijn 14 dagen

De koper heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het onderstaande retourformulier. Stuur het artikel compleet met alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke originele verpakking.

Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Retour- en ruilvoorwaarden

Wens je een product te ruilen of retourneren, neem dan te allen tijde eerst contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] waarin je duidelijk aangeeft waarom je een artikel wenst te retourneren of te ruilen.

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Waardevermindering

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Let op: Neem van te voren contact op met Slapcoach over het retour zenden. Gebruik bij het terugsturen altijd het onderstaande retourformulier. Zonder retourformulier kunnen wij helaas niks in behandeling nemen.

Slaapcoach behoudt zich het recht voor om het aankoopbedrag van geretourneerde producten, zonder nadrukkelijk overleg, niet terug te storten.

Je kunt het retourformulier hier downloaden en uitprinten.

 

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of status verzending.

Voor alle andere vragen

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur
za t/m zo gesloten

+3120-8225110

E-mail

Email (onze voorkeur)
Binnen 24 uur reactie.

[email protected]

Social media

Volg ons op

8,9 Review LogoWij scoren een 8,9 op Webwinkelkeur

Slaapcoach

Olympiadelaan 32, 1183 WP Amstelveen
Postadres:
Postbus 995, 1180 AZ Amstelveen
Nederland

BTW: NL003127927B70
KvK: 50787438

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking