Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid

Reviews Slaapcoach - Passie voor slapen

Het Slaapcoach team heeft een passie voor natuurlijk beter slapen. Wij willen dat ook graag delen. Zo heeft Slaapcoach al met veel mensen in uiteenlopende situaties samengewerkt. Hieronder lees je onze aanbevelingen en ervaringen.

Slaapcoach presentatie

 

Marijn van Schaaik - Operations Director Ericsson 

"Kees (Owner Slaapcoach) heeft een geweldige presentatie bij Ericsson gegeven met op feiten gebaseerde wetenswaardigheden en easy-to-adapt tips & tricks. 

Slapen is een wetenschap. Kees weet dit te verweven in een begrijpelijk verhaal waar iedereen zijn voordeel mee kan doen. Een aanrader want zoals Kees zelf zegt: “Goed slapen werkt beter”."


Geert Doensen
 - RDW Groningen

Het was een echte opsteker de Powersessie 'Gezond Slapen WERKT Beter'.
Het leverde mij in ieder geval een schat aan informatie op voor mijzelf, terwijl ik goed slaap dacht ik.. ....en ook voor mijn kinderen en mijn vriendin. :-)
Ik weet nu al zeker...dat het WERKT.


 Martin Liefhebber / Directeur - www.Woonwerk.nl

"WoonWerk heeft met Kees verschillende jaren workshops georganiseerd voor medewerkers van slaapspeciaalzaken. Kees is een echte inhoudsdeskundige en zeer gedreven. Voor hem is slapen een vak!"

 

 


Ingrid Wulving
/ Managment Assistente - Sportbedrijf Amstelveen 

Kees Kwakman heeft voor sportend Amstelveen en de topsport talentgroep van Amstelveen een verhelderende workshop gegeven over slapen.
Vooral de tips over het niet meer bekijken van je smartphone een uur voor het slapen gaan, kwam bij onze jongere sporters hard aan.
Toch drong Kees tot deze groep door, omdat hij met harde feiten kwam en liet zien hoe het menselijk lichaam in elkaar zit, als het om goed slapen gaat.

Geconcludeerd kon worden dat trainingstijden voor (top)sporters en "twee uur voor het slapen gaan niet intensief sporten" met elkaar op gespannen voet staan.
Gelukkig kon Kees met alle andere slaaptips de sporters een goed helpen.

Kortom een zeer nuttige workshop, vol toepasbare tips.


Henk van 't Hof / Directeur-eigenaar - Slaaphof te Harderwijk

"We hebben Kees Kwakman uitgenodigd om ons eens bij te praten over alles behalve de bedden zelf.
Slaaphof bestaat 25 jaar maar we hebben die avond toch bijgeleerd.
We waren onder de indruk van zijn kennis en de manier waarop hij veel gegevens samenbrengt en in zijn verband zet. Daar kun je echt klanten met slaapproblemen verder mee helpen."


Geert Meijerink / Senior adviseur - www.Woonwerk.nl

Kees Kwakman van Slaapcoach is een enerverende spreker die boordevol kennis zit over slapen en slaapstoornissen. Beeldend en boeiend brengt hij zijn boodschap. En zijn passie om Nederland beter te helpen te slapen is echt gemeend. En wat het ook nog zo prettig maakt in de workshops die hij verzorgd, is zijn gastvrijheid. Hij weet daardoor goed de aansluiting met zijn groep tot stand te brengen.


Carrol Buenting / Directeur - www.BuentingSport.nl  

De workshop Beter slapen bij BuentingSport was een groot succes. Leden van BuentingSport konden gratis deze interessante workshop volgen. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kwamen op deze workshop af en allemaal zijn ze naar huis gegaan met veel nuttige informatie.

Het was ook speciaal aangepast op de sporters waardoor het zeer herkenbaar was voor vele!

Wij hopen in de toekomst nog eens een workshop te kunnen organiseren met de SLAAP COACH. :-)


Marco Verkaik / Directeur - www.Duxiana.nl

"De Slaapcoach Powersessie: 'Natuurlijk Beter Slapen' in onze Duxiana winkel trok veel aandacht van mensen die bewust bezig zijn hun slaapervaring te verbeteren. De presentatie paste goed in onze strategie veel service te bieden op het gebied van goed slapen.  Naast een goed bed wijzen wij ook graag de weg naar advies voor een goede slaapervaring. De website met online training is een laagdrempelig middel om mensen eenvoudig zelf te laten werken hun slaap verder te verbeteren. De deskundigheid tijdens de presentatie werd door de toehoorders als zeer positief ervaren en uit de reacties bleek dat men bruikbaar advies heeft gekregen. Op het evaluatie formulier werd het met gemiddeld een 8 beoordeeld. Al met al een zeer positieve ervaring voor ons en voor de bezoekers."


Koos Kooij / Consultant Ergonomische Slaapsystemen

"Complimenten voor de compacte, overzichtelijke en duidelijke uitleg over slaap en slaapstoornissen tijdens Woonwerk Event Bed & Slaap. Dit is uniek in de branche. Gisteren bij de lezingen werd bij sommige andere sprekers er veel oud materiaal getoond, het gaat om wat nu relevant is en morgen."Enkele losse reacties van de evaluatieformulieren:

"Leuke presentatie door afwisseling test/filmpje/grafiek e.d."

"Leerzaam!"

"Ontspannen en laagdrempelig"

"Goede & duidelijke presentatie"

"Praktische tips"

"echte Passie voor slapen"

"Informatief"

"Gelukkig vrij compact en duidelijk"

"Heel volledig, dank je wel!"

Lees hier de testimonials van de gebruikers van het online Slaaptraining programma.

Lees verder: Slaapcoach in de pers

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking