Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
Onze klantenservice is op werkdagen altijd bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Bij voorkeur contact opnemen per mail.Onze klantenservice is op werkdagen altijd bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met je vragen of geven advies bij de product keuze. Bij voorkeur contact opnemen per mail. Lees meer

Verzenden & bezorging

Verzendkosten

Bezorgen aan huis

U betaalt een bijdrage in de verzendkosten. Wij streven er altijd naar deze bijdrage zo laag mogelijk te houden. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van het land van verzending.

Slaapcoach hanteert een vast tarief van EUR 4,95 voor alle bestellingen die worden verzonden binnen Nederland. 

Voor bestellingen die naar België berekenen wij EUR 6,95 en Duitsland hanteren wij een tarief van EUR 6,95

Bij een bestedingsbedrag boven de EUR 85,- nemen wij de verzendkosten in Nederland voor onze eigen rekening. Verzending is voor u dan geheel gratis.

Bezorging via PostNL / GLS / DHL / DPD

De verzendingen worden als het kan verstuurd per envelop en past in je brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. PostNL bezorgt de meeste post op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het tijdstip van bezorging kan zijn in de ochtend of middag, maar altijd voor 18.00 uur.

Veel van onze producten worden verzonden middels pakketpost. Pakketten worden zes dagen per week bezorgd, behalve zondag. Dagelijks na 19.00 uur worden de parcels afgeleverd op het pakketdepot. U ontvangt dan een track en trace email en kunt online de bestellingen eenvoudig zelf volgen. 

Als afgeven niet lukt of gewenst is, dan probeert de pakketbezorger het op een later tijdstip nogmaals. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, dan kunt u de zending binnen 3 weken op het postkantoor of afhaalpunt ophalen.

Levertijd bestellingen

Bij Slaapcoach kun je bijna alle artikelen bestellen tot 's middags 15:00 uur. Bestellingen die tot 15:00 uur zijn gedaan worden diezelfde dag nog verzonden. Zie de 'Levertijd' bij het product.

Met onze moderne logistieke systemen houden wij onze voorraad exact bij, maar desondanks kan het voorkomen dat de voorraad in de webshop afwijkt van de daadwerkelijke voorraad in onze magazijnen. Indien een artikel niet op voorraad is bestellen wij het door u gekochte artikel zo snel mogelijk. Omdat wij in dat geval afhankelijk zijn van de voorraden van onze leveranciers kan het tot 5 werkdagen duren voordat wij het bestelde artikel ontvangen. Zodra uw bestelling dan compleet is krijgt u van ons een email met een track&trace code ter bevestiging van de verzending van uw bestelling.

Slaapcoach streeft er altijd naar u bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. Wij verwerken uw order nadat een bevestiging van betaling is ontvangen. Hou er rekening mee dat wanneer u betaald middels een bankoverschrijving, het één tot twee dagen kan duren voordat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. (zie voor meer informatie bij je eigen bank)

Als u vragen hebt over uw bestelling kunt u van 9:30 - 17:00 uur contact op nemen met onze klantenservice.

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of status verzending.

Voor alle andere vragen

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m vr 09.00 - 17.00 uur
za t/m zo gesloten

+3120-8225110

E-mail

Email (onze voorkeur)
Binnen 24 uur reactie.

[email protected]

Social media

Volg ons op

8,9 Review LogoWij scoren een 8,9 op Webwinkelkeur

Slaapcoach

Olympiadelaan 32, 1183 WP Amstelveen
Postadres:
Postbus 995, 1180 AZ Amstelveen
Nederland

BTW: NL003127927B70
KvK: 50787438

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking