GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL
WebwinkelKEURVoor bedrijven
0
0
GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL

Cognitieve Gedragstherapie voor Slapeloosheid

De Slaapcoach training is gebaseerd op de Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-I). De behandeling wordt in een uitgebreidere vorm ook gebruikt voor mensen die lijden aan chronische slapeloosheid. Chronische slapeloosheid houdt in dat je langer dan een maand problemen hebt met inslapen, doorslapen en/of de vroeg wakker worden, zonder uitzicht op verbetering.

Als je wilt weten of jouw slaapprobleem als chronisch gekwalificeerd wordt, kun je het beste de Slaaptest invullen.

Bekijk hier de Somnio Online Slaaptherapie mogelijkheden

Over Cognitieve Gedragstherapie

CGT is een behandelmethode waarbij de manier waarop mensen denken en zich gedragen centraal staan om bepaalde problemen op te lossen. Je gedrag wordt voor een groot deel bepaald door de manier waarop je ergens over denkt.

Als voorbeeld: wanneer je naar bed gaat met het idee dat je vast wel moeite zult hebben om zonder slaapmiddel in slaap te vallen, is de kans heel groot dat dat inderdaad het geval zal zijn. Wanneer je erin slaagt om op een andere manier te denken, kun je zelf je probleem oplossen, en komt het ook niet meer terug.

Er is zeer veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van Cognitieve Gedragstherapie, waardoor is aangetoond dat dit een zeer succesvolle behandelmethode is.

Wetenschappelijk bewezen

Het National Institute of Health (NIH) in de VS heeft in een Consensus and State of Science Conference geconcludeerd dat een slaaptherapie op basis van de Cognitieve GedragstTherapie voor Insomnie (CGT-I) de meest effectieve en blijvende oplossing is voor chronische insomnie (slapeloosheid). Deze conclusies zijn gebaseerd op een wetenschappelijke ('evidence-based') analyse.

Somnio Slaaptherapie wetenschappelijk bewezenDe Somnio is ontwikkeld door dr. Winni Hofman en is wereldwijd de eerste en meest ervaren online behandelaar van slapeloosheid. De effecten van een Somnio therapie zijn vergelijkbaar met een face-to-face gedragstherapie.

Hoewel de therapie voor een deel gestandaardiseerd is, worden de opdrachten en adviezen steeds aangepast aan de specifieke behoeften van de deelnemer.

Alle informatie die tussen deelnemer en de Somnio Slaapcoach wordt uitgewisseld is altijd raadpleegbaar op de beveiligde persoonlijke web-pagina.

Powered by Somnio Slaaptherapie

Somnio heeft al een jarenlange ervaring met de behandeling van Slapeloosheid met behulp van de internet therapie. Somnio is een product van Personal Health Institute international (PHI-i).

PHI-i is mede opgericht door mevrouw dr. Winni Hofman,  een slaapspecialist met meer dan 40 jaar ervaring.   

Daarnaast is Dr. Hofman als universitair docent voor slaap en slaapstoornissen verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

© van Somnio slaaptherapie berusten bij PHI-i.

Bekijk hier de Somnio Online Slaaptherapie mogelijkheden

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking