Slaapproblemen test

Het kost je slechts vijf minuten van je tijd.


'En je ontvang je persoonlijke, wetenschappelijk onderbouwd Slaapprofiel gratis.'

Slaapproblemen test

 

Screenshot:

Doe de Slaaptest....

 

De wetenschappelijke slaapproblemen test

De Slaapcoach Slaapproblemen test is een slimme vragenlijst die van alles vraagt over je slaapgewoontes, slaapgedachtes en eventuele problemen met slapen. De Slaapproblemen test is zo opgezet dat je binnen een paar minuten weet of je een normale en gezonde slaap hebt of dat je er iets aan zou moeten doen om het te verbeteren. Je ontvangt na het beantwoorden van alle vragen in de Slaapproblemen test je persoonlijk wetenschappelijk onderbouwde Slaapprofiel.

 

Wil je het persoonlijk Slaapprofiel per mail ontvangen? Druk dan op de button Mail Profiel (zie link voor voorbeeld Slaapprofiel). Je kan alles dan later nog eens rustig nalezen of printen om mee te nemen naar je huisarts. Samen met hem, kan je overleggen wat voor stappen je zou kunnen nemen om je eventueel ontdekte slaapprobleem aan te pakken.

 

Op deze website kun je al veel informatie vinden die je op weg kan helpen om je slaapprobleem op te lossen. Op het gebied van Slapeloosheid heeft Slaapcoach een unieke online Slaapcursus ontwikkeld, genaamd Leer Beter Slapen. De wetenschappelijk onderbouwde slaapcursus leert je in 5 weken hoe je je (lichte) slapeloosheids probleem aan kan pakken en hoe je weer op natuurlijke manier gezond kan slapen. Want wij helpen je weer snel om op eigen kracht natuurlijk beter te slapen. 

Slaapproblemen testHeb je de slaap-
test al gedaan?

Het kost je slechts vijf
minuutjes van je tijd.


Test jezelf!

Beter slapen?
Doe de training!

Iedereen kan leren om
beter te slapen, jij ook!


Slaaptraining

Wetenschappelijk Beste Behandelmethode Voor Slapeloosheid

Levenslang bruikbare adviezen.

Lees meer…

Ontvang slaapnieuws en altijd een praktische slaaptip in je eigen Slaapbrief!