Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid

Gebitsafdruk garantieset

Productomschrijving
Gebitsafdruk mislukt, bestel een gebitsafdruk garantieset. Het kan voorkomen dat uw gebitsafdruk niet goed lukt en fout gaat of dat het tandheelkundig laboratorium u verzoekt, na inspectie van uw afdruk, een nieuwe gebitsafdruk te maken. Immers, bij een verkeerde afdruk zal het bitje ook niet goed passen. De meegestuurde handleiding gebitsafdru...

Gebitsafdruk mislukt, bestel een gebitsafdruk garantieset.

Het kan voorkomen dat uw gebitsafdruk niet goed lukt en fout gaat of dat het tandheelkundig laboratorium u verzoekt, na inspectie van uw afdruk, een nieuwe gebitsafdruk te maken. Immers, bij een verkeerde afdruk zal het bitje ook niet goed passen.

De meegestuurde handleiding gebitsafdruk dient u altijd te volgen of bekijk hier een filmpje voor het maken van de gebitsafdruk. Wanneer de eerste gebitsafdruk niet naar wens is dan kunt u contact opnemen met de customer service van Natuurlijk Beter Slapen. Zij zullen u de mogelijkheden voorleggen om op korte termijn toch over een goed product te kunnen beschikken en u informeren over het te volgen traject.

Stuur alvast een digitale foto's van de verkeerde gebitsafdruk. Zo kan het laboratorium vooraf misschien al zien wat er eventueel is mis gegaan bij de gebitsafdruk. 

Wij willen u er op attenderen dat het laboratorium leidend is bij de constatering van een fout onzerzijds dan wel uwerzijds.

 

DEZE WORDEN NIET LOS VERKOCHT

VOOR EIGEN AFDRUKKEN.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Gebitsafdruk garantieset
Gebitsafdruk garantieset

Als je gebitsafdruk is mislukt kun...

Als je gebitsafdruk is ...

Op voorraad
€18,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking