GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL
WebwinkelKEURVoor bedrijven
0
0
GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL

Slaapscan | Het slaap gezondheids-programma

B-to-B Slaapcoach, zie het gehele programma op SleepSupport.nl.

Gratis Online Slaaptest

De eerste stap, gericht op bewustwording, is het u medewerkers bewust maken dat te weinig slaap het lichaam en de geest beschadigt. Hier gaan we de medewerkers aanmoedigen om via Slaapcoach de Somnio Slaaptest te doen waarbij ze geheel vrijblijvend en met volledige privacy hun persoonlijk wetenschappelijk slaapprofiel kunnen laten opmaken.
De medewerker ontvangt dan een rapport waarin ze kunnen lezen wat hun huidige slaapefficiëntie is en of er eventueel spraken is van een slaapprobleem. Hiermee is een eerste laagdrempelige stap naar bewustwording over goede en gezonde slaap gezet en kan de medewerker meteen voor zich zelf bepalen of hij een volgende stap wil maken.

Slaap Presentatie

Slaapcoach wil goed en gezond slapen voor iedereen bereikbaar maken. Dit begint met kennis over vragen als 'waarom slapen we?' en  'wat is gezonde slaap'. In dit programma werkt Slaapcoach samen met uw medewerkers om hen te leren hun eigen slaapkennis te vergroten. Om ze zo te motiveren hun slaapgedrag aan te laten passen aan hun leefstijl. Dit resulteert uiteindelijk in een gezond leven, zowel professioneel als persoonlijk.

Presentatie / workshop slaap op gebied van bijvoorbeeld: 

  • Algemene inleiding gezonde slaap en slaapstoornissen
  • Ergonomie en bed comfort
  • Advies slaap bij werken op afwijkende tijden 

Slaap Check-up

Voor medewerkers die voldoende kennis hebben over het belang van een goede slaap, bieden wij het Slaapcoach Slaap Check-Up traject. Dit traject start met een eenvoudige online vragenlijst over de gedachten en het gedrag rondom slaap, de slaaptest.  Deze slaaptest is een wetenschappelijk, gevalideerd instrument waarmee wij van iedere deelnemer een  persoonlijk slaapprofiel kunnen maken. Zodat er een aanbod van tools kan worden ontwikkeld dat precies aansluit op dit profiel.

Waar relevant en gewenst kan Slaapcoach in opdracht van de werkgever dit traject voor de hele organisatie van A tot Z uitrollen.

Slaap Behandeling

Slaapcoach biedt exclusief de Somnio online slaaptherapieën Plus en Compact slaaptherapie aan. Wanneer de problematiek van een werknemer dat vereist, kunnen we een advies geven voor een verdere behandeling bij een slaapbehandelaar.

Slaap Coaching en Follow-up

Slaapcoach werkt met een vaste contactpersoon voor uw bedrijf, die tijdens het gehele traject betrokken is. De vaste slaapcoach kan u helpen het programma samen te stellen dat het beste aansluit op de specifieke situatie van uw medewerkers.

Wilt u samen met Slaapcoach een programma samenstellen, neemt u dan contact op via [email protected].  

Kijk voor het hele programma op SleepSupport/Slaapcan

 

'Gezond slapen werkt beter!'

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking