Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid

Somnio Gezond Slapen in een 24-uurseconomie

Somnio Gezond Slapen in een 24-uurseconomie
Productomschrijving
Gezond Slapen in een 24-uurseconomie De 24-uurseconomie is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Bij het werken in ploegendienst klopt je gedrag niet met het normale ritme van dag en nacht. Als je naar andere tijdzones reist komt het dag/nachtritme plotseling niet meer overeen met je interne ritmes. Dit kan allemaal de biologiscge klok in ...

Gezond Slapen in een 24-uurseconomie

De 24-uurseconomie is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Bij het werken in ploegendienst klopt je gedrag niet met het normale ritme van dag en nacht. Als je naar andere tijdzones reist komt het dag/nachtritme plotseling niet meer overeen met je interne ritmes. Dit kan allemaal de biologiscge klok in onze hersenen verstoren. De kans op een slaapproblemen wordt dan ook steeds groter. Goede informatie over onze slaap wordt daarmee erg belangrijk.

Dit boek geeft inzicht in de relatie tussen slaap, de biologische klok en gezondheid. De nadruk ligt daarbij op problemen die door de 24-uurseconomie kunnen onstaan, zoals ploegendienst en jetlag. De praktische tips in het tweede deel van het boek stellen de lezer in staat om beter te slapen en daardoor frisser en met meer energie de dag door te komen.

Dr. Winni Hofman is verbonden aan de Universiteit  van Amsterdam en Personal Health Institute international. Zij is slaapdeskudige en is sinds vele jaren werrkzaam als slaaponderzoeker en slaaptherapeut. Winni Hofman is lid van een aantal vakverenigingenop het gebied van slaap- en waakonderzoek, waaronder de Nederlandse vereniging voor Slaap- Waak Onderzoek (NSWO) en de American Academy of Sleep Medicine.

Drs. Maria Fischer is psycholoog en werkzaam als slaaponderzoeker en slaaptherapeut bij Personal Health Institute international.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Somnio Gezond Slapen in een 24-uurseconomie
SomnioGezond Slapen in een 24-uurseconomie

De 24-uurseconomie is in onze maat...

De 24-uurseconomie is i...

Op voorraad
€19,99 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking