Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid
WebwinkelKEURWorkshops
0
0
Sinds 2011 online Natuurlijk Beter Slapen
Wetenschappelijk onderbouwd
Verbetert uw slaap en gezondheid

Moonbird | Ademcoach | Ademhalingscoach

Minder stress

Stress is een veelvoorkomend probleem in ons dagelijks leven. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Een effectieve methode is ademen. Door bewust en langzaam te ademen, kunnen we onze stressniveaus verlagen en ontspanning ervaren. Een hulpmiddel dat hierbij kan helpen, is de Moonbird.

Verbeter slaap

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn. Helaas hebben veel mensen moeite met in slaap vallen en doorslapen. De Moonbird kan het proces van in slaap vallen vergemakkelijken. Door het ritme van de Moonbird te volgen, kunnen we ons ademhalingssysteem kalmeren en sneller in slaap vallen.

Verminder angst

Angst is een veelvoorkomend gevoel dat ons dagelijks leven kan beïnvloeden. Gelukkig kunnen we met de Moonbird onze angst verminderen. Door regelmatig te ademen met behulp van de Moonbird, kunnen we ons zenuwstelsel kalmeren en meer innerlijke rust ervaren.

Bestel je eigen Moonbird.

Moonbird | koop hier

De Moonbird is een uniek ademhulpmiddel dat je gemakkelijk kunt bestellen. Het past perfect in je handpalm en biedt een tastbare en effectieve manier om stress te verminderen, je slaap te verbeteren en angst te verminderen.

Moonbird | Slaapcoach

Waarom Moonbird?

De Moonbird biedt verschillende voordelen die je kunnen helpen bij het vinden van innerlijke rust:

Past in je handpalm

Het compacte formaat van de Moonbird maakt het gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, je kunt altijd profiteren van de voordelen van de Moonbird.

Brengt echte ontspanning

Door langzaam en bewust te ademen met behulp van de Moonbird, kun je echte ontspanning ervaren. De rustgevende ademhalingstechnieken verlagen je stressniveaus en brengen je lichaam en geest tot rust.

Werkt met en zonder de app

De Moonbird werkt intuïtief en kan zowel met als zonder de app worden gebruikt. Jij hebt de keuze. Gebruik de app om extra functies te ontgrendelen, zoals gepersonaliseerde oefeningen en real-time monitoring van je hartslag en hartslagvariabiliteit (HR, HRV).

Gebruik de app om meer functies te ontgrendelen

Met de Moonbird-app kun je je ademsessies personaliseren en je voortgang volgen. Daarnaast biedt de app audiogidsen over stress, HRV, angst en slapeloosheid om je te begeleiden op je welzijnsreis.

 

 

Gebruik van Moonbird

De Moonbird is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Volg de volgende stappen om te beginnen met je ademhalingsoefeningen:

  1. Houd je Moonbird in je hand.
  2. Kies een ademoefening of bepaal je eigen ritme dat gesynchroniseerd is met je Moonbird.
  3. Volg het tempo van de Moonbird en laat je ademhaling samenvallen met het ritme.
  4. Merk direct hoe je lichaam ontspant door de langzame ademhaling.

Met de Moonbird heb je altijd en overal toegang tot je ademhalingsoefeningen. Het handige formaat maakt het gemakkelijk om de Moonbird mee te nemen in je tas of broekzak.

Moonbird compleet

Elke Moonbird-set wordt geleverd met:

  • Je eigen Moonbird-ademcoach
  • Een laadkabeltje
  • Een beschermtasje
  • Toegang tot de Moonbird app
  • Begeleide ademhalingsoefeningen en audiogidsen

Wetenschappelijk onderbouwd

Bij Moonbird is wetenschap de basis van onze methode. We hebben ons gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de voordelen van langzaam ademen en biofeedback. Dit heeft geleid tot een effectief ademhulpmiddel dat helpt bij het in balans brengen van het autonome zenuwstelsel.

Om meer te weten te komen over de wetenschap achter de Moonbird, kun je onze whitepaper downloaden.

Werelds meest gerenommeerde welzijnsorganisaties ondersteunen de voordelen van een trager ademen

Verschillende welzijnsorganisaties wereldwijd erkennen de voordelen van langzaam ademen en de mogelijkheid om innerlijke rust te vinden. De Moonbird is ontworpen om je te begeleiden op je weg naar welzijn. Lees er alles over in onze white paper: Download whitepaper

Moonbird, je eigen ademcoach

Met de Moonbird heb je een persoonlijke ademcoach altijd binnen handbereik. Bestel jouw eigen Moonbird vandaag nog en ontdek de kracht van ademhaling voor stressvermindering, verbeterde slaap en verminderde angst.

Bestel hier je eigen Moonbird

 

Werelds meest gerenommeerde welzijnsorganisaties ondersteunen de voordelen van een trager ademen

Moonbird - Wetenschappelijk onderbouwd-1

Moonbird - Wetenschappelijk onderbouwd-2

 

Moonbird, je eigen ademcoach

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking