GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL
WebwinkelKEURVoor bedrijven
0
0
GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL

Onze Methode CGT-i

Slaapcoach biedt (online) trainingen aan om mensen te helpen beter te slapen. We doen dit in nauwe samenwerking met Somnio. Somnio biedt al meer dan 15 jaar slaaptherapie aan via internet, en hebben in die tijd al veel mensen geholpen die aan chronische slapeloosheid leden.  De slaaptherapie van Somio is een laagdrempelige manier om zelf je slaap te verbeteren en slaapproblemen aan te pakken.

De slaaptherapie is een vorm van Cognitieve gedragstherapie. Je doorloopt de training in 4 of 8 weken, en krijgt gedurende die tijd steeds duidelijke instructies en opdrachten. Zo word je stap voor stap geholpen om structureel anders met je slaap om te gaan. Als je de therapie serieus volgt, zul je na afloop een nieuw slaappatroon hebben aangeleerd.

De opzet van de slaaptherapie ziet er als volgt uit:

  • Op basis van je antwoorden in de Slaaptest ontvang je een persoonlijk coachplan. Dit plan wordt waar nodig aangepast aan de hand van je feedback op de wekelijkse opdrachten.
  • Je ontvangt wekelijks uitleg over slaap en op jouw situatie afgestemde instructies met specifieke opdrachten waaraan je die week gaat werken.
  • Met behulp van een slaapdagboek houd je de veranderingen in je slaappatroon bij.

'Stap voor stap  werk je zo samen met een Somnio Slaapcoach aan een slaappatroon en slaapgedrag dat voor jou optimaal is.'

Lees verder: Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking