GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL
WebwinkelKEURVoor bedrijven
0
0
GRATIS VERZENDING VANAF 85 EURO IN NL, B en D
VOOR 15:00 BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN
EUROPEES INKOOPVOORDEEL

Overwin Slapeloosheid

Steeds meer mensen hebben problemen met slapen. Iedereen heeft wel eens een slechte nacht waarin je moeilijk in slaap komt. Vaak is dit een tijdelijke periode die ontstaan is door bijvoorbeeld stress situatie of problemen op het werk, school of in relaties.

Uil heeft ook slaap

En keer weinig of kort slapen betekent niet automatisch dat er meteen een slaapprobleem is. Van een slaapprobleem kan je spreken als dit een negatieve invloed heeft op je leven. De symptomen die ervaren worden door gebrek aan slaap zijn onder andere:

  • Gebrek aan concentratie vermogen
  • Emotionele instabiliteit
  • Een lusteloos gevoel
  • Een gebrek aan energie
  • Sneller vatbaar voor verkoudheid  en of griep

De symptomen kunnen een negatieve invloed hebben op je werkprestaties, omdat je een moe gevoel hebt en waardoor dan de gesprekken langs je heen gaan. Ook kunnen relatieproblemen ontstaan omdat je prikkelbaar bent en meer vatbaar bent voor ruzies en discussies. Slapeloosheid kan ook invloed hebben op het sporten omdat er een gebrek aan energie ontstaat. Omdat slaap een sterke invloed heeft op de emoties kan het zo zijn dat er een somber gevoel ontstaat. Door deze problemen kan er een negatief spiraal ontstaan waardoor slapen alleen maar moeilijker wordt.

Overwin je slapeloosheid nu echt eens met onze slaaptherapie

Het doel van deze slaaptherapie is je slapeloosheid te overwinnen door middel van meer kennis over ontspanning, (slaap)structuur en beweging. Door middel van feedback word je slaapritme weer op een natuurlijke methode hersteld. Je slaapritme wordt op een gezonde wijze gereguleerd waardoor je weer balans in je leven krijgt. Het overwinnen van slapeloosheid is niet iets waar je de hele dag mee bezig hoeft te zijn, integendeel hoe minder je er aan gaat denken des te beter het zal gaan. De slaaptherapie is zo opgebouwd dat je maar een klein gedeelte van de dag met de oefeningen bezig hoeft te zijn, daarnaast zijn de oefeningen makkelijk op te nemen in je leven. 

Let op dit is geen online E-mail cursus maar wij werken met een 'e-coach'.  

Bij onze training word je begeleid door een virtuele e-coach, met wie je via je eigen omgeving op de website contact hebt. Je e-coach analyseert het dagboek dat je bijhoudt, en geeft je op basis daarvan in wekelijkse coachingsessie advies en huiswerkopdrachten.

'Wij coachen je echt in slaap!'

Bekijk hier de Somnio Online Slaaptherapie mogelijkheden

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking